top of page
shoot creme-12.jpg

Wat vonden anderen ervan?

Onlangs ben ik op bezoek geweest bij Studio Spoormakers, vooral om te leren hoe ik ons bedrijf beter op de kaart zet op Social Media. De planning was een gesprek van ca 1,5 uur, maar het werd ongeveer het dubbele. Wat heb ik veel geleerd van Dayenne en Maxime. Dit gesprek proeft naar meer, een vervolg afspraak is al gepland. Kortom een aanrader voor ieder bedrijf wanneer je meer wilt leren of uit handen wilt geven m.b.t. Social Media. Maar ook voor het maken van nieuwsbrieven in Mail Chimp bijvoorbeeld. 

Yvonne van Dijk - eigenaresse Atorka Ruitersport

Ik vond de marketingsessie erg plezierig en leerzaam. Jouw uitleg over de - voor mij toch wel ingewikkelde - materie was heel verhelderend en begrijpelijk, waardoor ik een stuk wijzer ben geworden.

 

Ook heb ik diverse tips al in de praktijk toegepast. Ik vond het tevens erg prettig dat je toegankelijk was en ik al mijn vragen aan je kon stellen. Nogmaals heel hartelijk dank. 

De strategische sessie bij Studio Spoormakers was echt maatwerk. De basis van onze organisatie staat al stevig maar het is de kunst om de organisatie steeds mee te laten bewegen en aan te passen aan de huidige maatschappij.

 

De documenten die vooraf aangeleverd zijn waren goed doorgenomen waardoor ze goed zicht hadden op onze organisatie. Ideeën en nieuwe initiatieven werden gefilterd en we hebben daar samen keuzes in gemaakt. Door middel van kritische vragen gaven ze mij inzicht in de verschillende doelgroepen en wat er nodig is voor een eenduidige uitstraling.

 

Tijdens de sessie kwamen er tal van handige app ’s of tools waarmee zaken vergemakkelijkt kunnen worden en waar ik als directeur ook daadwerkelijk zelf mee verder kan gaan.

 

Studio Spoormakers heeft de website van de school kritisch bekeken en voorzien van feedback. Er kwam licht op zaken waar ik zelf niet op zou letten maar wel belangrijk zijn voor de ‘’kijker’’. Ik ben zeer tevreden en het was de investering zeker waard.

Mayke van Drunen - directeur Kindcentrum de Leydraad

Yvonne de Jong - eigenaresse KoopakteCheck

Ik heb veel geleerd! Ik wil dit dan ook zeker 1 a 2x per jaar blijven doen. Gewoon even een update en weer scherpte krijgen. 


- ik heb meer overzicht gekregen en inzicht in variëteit in de berichten. 
- ik heb de layout van de website meteen aangepakt. Je word hier zelf blind voor
- ik heb veel aan de tool studio voor makers.

- Zo heb ik bijvoorbeeld onze verjaardagen, feestdagen etc al klaarstaan voor de komende maanden
- ik heb geleerd hoe instragram werkt
- ik heb geleerd hoe hashtags werken
- ik heb structuur aan kunnen brengen door de kalender die ik heb gemaakt

Femke Crielaers - mede eigenaar Crielaers makelaardij

Omdat ik voor mijn werk , en o.a. mijn LinkedIn account een duidelijke profielfoto nodig heb, heb ik contact met Dayenne gezocht.

Ik ben zelf echt ‘camera-schuw’, maar Dayenne weet op een super positieve manier toch erg mooie en spontane foto’s te maken, waarbij er geen sprake is van ongemakkelijk poseren. De kwaliteit is echt top, en ook de snelheid waarmee ik de foto’s ontvangen heb ( bewerkt en al, klaar om uit te zoeken) zijn mij zeer positief opgevallen. 

Ik kan Dayenne van harte aanbevelen, en zeker ook aan mensen die, net als ik, echt niet graag zelf op de foto gaan!

Omdat ik aan het begin van mijn carrière sta en net het werkveld in ben gestapt, wilde ik graag professionele foto’s voor social media. Dat heeft mij doen besluiten om een afspraak te maken bij Studio Spoormakers.

 

Ik kwam in contact met Dayenne, de fotografe. Zij heeft mij heel goed geholpen bij het maken van de foto’s. Goede foto’s zijn erg snel gemaakt en de service is top! 

Els Bouma - student Accountancy

Stephanie de Korte - manager Actief Werkt!

bottom of page